Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

Με 5 τζουντόκα στο γκραν σλαμ της Αστάνα

Published

on

Με πέντε τζουντόκα θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο γκραν σλαμ της Αστάνα (Καζακστάν) που διεξάγεται 9-11 Μαΐου.

Η… φρέσκια δευτεραθλήτρια Ευρώπης των 70κ, Ελισάβετ Τελτσίδου έχει δηλωθεί να αγωνιστεί στην κατηγορία των 78 κιλών, ενώ παρών θα είναι και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Θόδωρος Τσελίδης που δηλώθηκε στα 90 κιλά.
Την ελληνική αποστολή στο Καζακστάν συμπληρώνουν ο Γιώργος Μακαριάν στα 73κ, ο Άρης Ζάραγκας στα 81κ και ο Μιχάλης Τσουτσλασβίλι επίσης στα 81 κιλά.
Να σημειωθεί ότι η Τελτσίδου είναι το Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη των 70κ, αλλά μόλις το Νο68 στα 78 κιλά όπου δεν έχει πολλούς αγώνες. Σταθερός στο Νο9 των 90κ παραμένει ο Τσελίδης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr