Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Με Λινέτε ξεκινά η Σάκκαρη

Published

on

Κόντρα στην Πολωνλη Μάγκντα Λινέντε θα ξεκινήσει τους αγώνες της στο Χόμπαρτ η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια που αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στο κύπελλο Χόπμαν και τα πήγε περίφημα, καλείται στον πρώτο γύρο του Χόμπαρτ να αντιμετωπίσει το Νο81 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό κερδίζοντας στον τελικό των προκριματικών την Ουκρανή Κατερίνα Κόζλοβα με 2-1 (7-6, 6-7, 6-4). Σάκκαρη και Λινέτε θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην καριέρα τους.
Αν η Σάκκαρη κερδίσει την Ουκρανή, θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο ένα ζευγάρι που προέκυψε από το προκριματικά. Τη Βελγίδα Γκρέετ Μίνεν (Νο223) ή την Κατερίνα Κόζλοβα που είναι lucky looser και πήρε την πρόκριση παρά την ήττα της στα προκριματικά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr