Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Με πολλές απουσίες το πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθώνιου δρόμου

Published

on

Την ερχόμενη Κυριακή (17/3) διεξάγεται στην Αθήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθώνιου δρόμου με αρκετές απουσίες καθώς για διάφορους λόγους οι ελίτ Έλληνες αθλητές θα απέχουν.

Από τις περσινές τριάδες των νικητών σε άνδρες και γυναίκες, μόνο η Ντενίζ Δημάκη που ήταν τρίτη θα αγωνιστεί την Κυριακή. Από αυτούς που έχουν δηλωθεί και αναρτηθεί στις λίστες του ΣΕΓΑΣ θα απουσιάσει ο περσινός νικητής στους άνδρες Κώστας Γκελαούζος, ενώ δε θα αγωνιστεί και η Αναστασία Καρακατσάνη που ήταν μεταξύ των φαβορί καθώς πέρασε πνευμονία την οποία «κληρονόμησε» από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, στον αγώνα των ανδρών οι Παναγιώτης Καραΐσκος, Δήμος Μαγγίνας, Χαράλαμπος Πιτσιώλης και ο Γιάννης Ζερβάκης είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις.
Στις γυναίκες, επιστρέφει στην ενεργό δράση η Σόνια Τσεκίνι, θα αγωνιστούν οι έμπειρες Στεφανία Λεοντιάδου και Ντενίζ Δημάκη, την έκπληξη μπορεί να κάνει η Ειρήνη Τσουπάκη ενώ δε θα πρέπει να παραβλέψουμε την Ευστρατία – Μιχαέλα Φιάσκα που είναι σε καλή κατάσταση.
Οι επιδόσεις δεν προβλέπεται να είναι κάτι το εξαιρετικό με τους άνδρες να αναμένεται να παίξουν τα μετάλλια στο 1:09 – 1:11 και στις γυναίκες στο 1:20 – 1:22.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr