Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μεγάλη βολή και στην Ελλάδα ο Μαντζουράνης

Published

on

Στον πρώτο του αγώνα για φέτος στην Ελλάδα, ο Άγγελος Μαντζουράνης ήταν νικητής στο φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», ισοφαρίζοντας την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Μέχρι χθες, η καλύτερη επίδοση που είχε σημειώσει ο Άγγελος Μαντζουράνης εντός συνόρων ήταν στα 73.20μ, αλλά σήμερα στην Τρίπολη έριξε τρία μέτρα περισσότερο. Ο αθλητής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Μινεσότα, έριξε στην τρίτη του προσπάθεια 76.39μ για να ισοφαρίσει την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του. 76.39μ είχε σημειώσει και στην Ραμόνα της Οκλαχόμα στις 11 Απριλίου. Η σειρά των βολών του στην Τρίπολη ήταν: 70.77μ – 75.90μ – 76.39μ – 74.42μ – Χ – 74.48μ. Αναδείχθηκε νικητής του αγώνα, με τον Μιχάλη Αναστασάκη να ακολουθεί δεύτερος με 74.43μ και ο Ορέστης Ντουσάκης ήταν τρίτος με 73.01μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr