Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ η Παναγιώτου

Published

on

Τρεις φορές βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στο επί κοντώ η Εβίνα Παναγιώτου αγωνιζόμενη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών και πήδηξε 14 εκατοστά πιο πάνω από κάθε άλλη φορά.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Η 19χρονη αθλήτρια του Ερμή Κωνσταντινούπολης που αγωνίζεται με το πανεπιστήμιο του Τέξας είχε ατομικό ρεκόρ 4.12μ από τον περασμένο μήνα, μία επίδοση που διέλυσε. Πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 3.86μ, το 4.01μ και το 4.11μ και σημείωσε το πρώτο της ατομικό ρεκόρ στον αγώνα περνώντας με την δεύτερη το 4.16μ. Στην συνέχεια πήδηξε πάνω από τον πήχη στο 4.22μ, επίσης με ένα μονάχα άλμα, όπως έκανε και στο 4.26μ. Με αυτή την επίδοση ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στην πρώτη θέση, αφού είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 4.31μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr