Connect with us

ΒΟΛΕΪ

«Μου έχει λείψει η Εθνική»

Published

on

Όποιος είχε την τύχη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης να παρακολουθήσει τον 4ο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Μόντενα και της Τρέντο , θα άκουσε και τα εγκωμιαστικά σχόλια των τηλεσχολιαστών για τον Δημήτρη Τζούριτς.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Για την ακρίβεια τόσο οι Ιταλοί όσο και οι ξένοι σπίκερ που περιέγραφαν τον αγώνα αφιέρωσαν διθυράμβους στον αρχηγό της Εθνικής ανδρών ο οποίος αγωνιζόμενος μόνο στα πλέι οφ έδωσε το κάτι παραπάνω και πανηγύρισε το δεύτερο σκουντέτο της καριέρας του. «Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολο και διαφορετικό. Δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να προσαρμοστώ αγωνιστικά μετά από το πρωτάθλημα της Κορέας. Από την άλλη όμως με βοήθησε το γεγονός ότι πήγα σε ένα γνώριμο περιβάλλον και να σου πω την αλήθεια αισθάνθηκα σαν να μην έφυγα ποτέ, ενώ και με τον κόουτς είχαμε δουλέψει μαζί και στην Χάλκμπανκ πέρσι. Σίγουρα όμως όταν μιλάμε για τελικούς ιταλικού πρωταθλήματος καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει και πολύ μεγάλη πίεση, αλλά τέλος καλό όλα καλά».
Ο Τζούριτς συμμετείχε σε όλες τις πανηγυρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Τρέντο κι από το απόγευμα της Κυριακής βρίσκεται στην Αθήνα, παρέα με τον κολλητό του Λούκα Σούλαγιτς (διεθνής κεντρικός από το Μαυροβούνιο) αφού έχει πάρει μια εβδομάδα άδεια από τον Σωτήρη Δρίκο προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του. «Επειδή είχαμε μιλήσει και μετά το τέλος του κορεατικού πρωταθλήματος, λογικό είναι να αισθάνομαι αρκετά κουρασμένος. Βέβαια χρόνος πολύς δεν υπάρχει και στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα ανέβω κι εγώ Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως μου έχει λείψει η Εθνική, η παρέα με τα παιδιά και τώρα που έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του παγκόσμιου λιγκ δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας», είπε ο κάπτεν της Εθνικής και συμπλήρωσε με νόημα: «Στο δικό μου το μυαλό ο μεγάλος στόχος είναι να βρεθούμε στο φάιναλ 4 του παγκόσμιου λιγκ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα δίνουμε σε κάθε ματς το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας και να δείξουμε ότι άξια βρισκόμαστε ξανά σ’ αυτή την σπουδαία διοργάνωση».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr