Connect with us

TOP

Μπαίνει το βαρύ πυροβολικό

Published

on

Με τη συμμετοχή του δίδυμου Καραλή-Καραγιάννη στο επί κοντώ και των Καρτσίνη, Γενεθλή, Κονιαράκη στο δίσκο και τις κοπέλες του επτάθλου Καστρινού και Ξυδώνα συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στο Κάλι της Κολομβίας.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Τις δύο πρώτες μέρες, Καραλής και Καραγιάννης ήταν οι… οργανωτές της ελληνικής κερκίδας. Τώρα ήρθε η σειρά τους να αγωνιστούν στο άλμα επί κοντώ. Οι δυο τους συνθέτουν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα των αγώνων. Ο Καραλής έχει τη 2η επίδοση από όλους όσοι συμμετέχουν και ο Καραγιάννης την 7η. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και οι δύο αθλητές θα ξεπεράσουν το όριο των 4.95μ. και θα προκριθούν στο τελικό. Στη φωτογραφία οι δύο Έλληνες επικοντιστές με το μεγάλο τους αντίπαλο, Αρμάντ Ντουμπλαντίς.
Στη δισκοβολία των παίδων, η Ελλάδα έχει συμμετοχή με τον Μιχάλη Καρτσίνη ο οποίος θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Με φετινή επίδοση-ατομικό ρεκόρ στα 55.46μ. και το όριο να είναι στα 58.50μ. ο νεαρός δισκοβόλος θα πρέπει να κάνει τον καλύτερο αγώνα της ζωής του. Με αυτά που έχουμε δει από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες δεν αποκλείεται ο Καρτσίνης να μπει και αυτός στη λίστα με όσους πέτυχαν ατομικό ρεκόρ.
Στη δισκοβολία όμως έχουμε και τις δύο μοναδικές συμμετοχές της Κύπρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κάλι. Ο Χριστόφορος Γενεθλή ο οποίος με 60.78μ. έχει την 8η επίδοση από τους συμμετέχοντες και καλός εχόντων των πραγμάτων θα περάσει στον τελικό. Υπάρχει και ο Γιώργος Κονιαράκης ο οποιος με 57.06μ. βρίσκεται κοντά στο όριο.
Στο έπταθλο των κορασίδων, Καστρινού και Ξυδώνα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ελληνοκυπριακές συμμετοχές

Παίδες
Δισκοβολία (προκριματικός) όριο 58.50μ. προκρίνονται οι 12 καλύτεροι
17:35 Α΄γκρουπ – Χριστόφορος Γενεθλή 60.78μ. (8η επίδοση μεταξύ 27 συμμετεχόντων)
18:50 Β’ γκρουπ – Μιχάλης Καρτσίνης 55.46μ. (24/27), Γιώργος Κονιαράκης 57.06μ. (19/27)

Επί κοντώ (προκριματικός) όριο 4.95μ. προκρίνονται οι 12 καλύτεροι
17:45 Α΄γκρουπ – Εμμανουήλ Καραλής 5.25μ. (2/34)
17:45 Β’ γκρουπ – Δημήτρης Καραγιάννης 5.05μ. (7/34)

Κορασίδες
Έπταθλο
17:36 100μ. εμπόδια 2η σειρά – Μελίνα Καστρινού (14.77, 1ος διαδρομος), Νίκη Ξυδώνα (14.76, 3ος)
18:35 ύψος Β’ γκρουπ – Νίκη Ξυδώνα (1.66μ.), Μελίνα Καστρινού (1.66μ.)
01:00 Σφαίρα – Α’ γκρουπ, Μελινα Καστρινού 12.92μ., Β’ γκρουπ Νίκη Ξυδώνα 11.84μ.
02:50 200μ. – 1η σειρά Μελίνα Καστρινού (6ος διάδρομος – 26.78), 2η σειρά Νικη Ξυδώνα (2ος διάδρομος – 26.18).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr