Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μπέρμιγχαμ: Διεκδικεί το ευρωπαϊκό του 2026 και το παγκόσμιο του 2027

Published

on

Έχοντας ένα ολοκαίνουργιο στάδιο και μια πόλη που έχει αγκαλιάσει το στίβο, οι Βρετανοί ετοιμάζουν αιτήματα για την ανάληψη δύο μεγάλων στιβικών διοργανώσεων.

Στην πόλη του Μπέρμιγχμαμ, με αφορμή τη διεξαγωγή των κοινοπολιτειακών αγώνων (για τους Βρετανούς είναι πιο σημαντικοί και από το ευρωπαϊκό) έχει γίνει ολικό… λίφτινγκ με το στάδιο Αλεξάντερ να είναι καινούργιο. Θέλοντας να εξαργυρώσουν την επένδυση τους οι Βρετανοί γνωστοποίησαν στην επίσημη παρουσίαση του σταδίου ότι θα καταθέσουν πρόταση για να αναλάβουν τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2026 (το 2024 θα γίνει στη Ρώμη) ενώ θα διεκδικήσουν και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η διοργάνωση του 2025 φαίνεται να καταλήγει στο Τόκιο ενώ αυτές του 2027 και του 2029 είναι ανοιχτές, με την Κένυα να έχει ελαφρύ προβάδισμα για το 2027, αλλά τους Βρετανούς να έχουν πολύ δυνατό… λόμπινγκ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr