Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Νικητής στο Ροβερέτο ο Τεντόγλου

Published

on

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο νικητής στον αγώνα μήκους που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο μίτινγκ του Ροβερέτο στο Τρεντίνο της Ιταλίας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης πήδηξε 8.00μ. με κόντρα άνεμο 0,7 μέτρα και πήρε τη νίκη αφήνοντας δεύτερο τον Τζαμαϊκανό Τατζέι Γκέιλ με 7.93μ. (+0,5) και τρίτο τον Ουκρανό Βλάντισλαβ Μαζούρ με 7.73μ.
O Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα με 7.61μ. (-0,5), συνέχισε με 7.95μ. (+0,1), έκανε δύο άκυρα και στην πέμπτη του προσπάθεια πήδηξε 8.00μ. Η τελευταία προσπάθεια του ήταν άκυρη.
Πλέον ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, θα περιμένει για να δει αν θα υπάρξουν αρνήσεις στον τελικό του ντάιαμοντ λιγκ για να λάβει πρόσκληση και φυσικά 8-9 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί ως μέλος της μεικτής Ευρώπης στο Continental Cup στην Οστράβα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr