Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ντάιαμοντ λιγκ – Όσλο: Ντος Σάντος – Βάρχολμ 1-0 με σούπερ επιδόσεις!

Published

on

Η πρεμιέρα του Κάρστεν Βάρχολμ (Νορβηγία) στα 400μ εμπόδια για το 2024 ήταν εξαιρετική, έτρεξε ταχύτερα από το παγκόσμιο ρεκόρ του Κέβιν Γιανγκ (46.78) αλλά…έχασε από τον Άλισον Ντος Σάντος (Βραζιλία)!

H κούρσα ήταν εκπληκτική από την εκκίνηση της με τον Βάρχολμ να μπαίνει πολύ δυνατά όπως συνηθίζει από την αρχή. Ωστόσο, στην τελική ευθεία ο Ντος Σάντος είχε περισσότερες δυνάμεις και έκλεψε τη νίκη από το Νορβηγό πάνω στον τερματισμό.
Ο Βραζιλιάνος τερμάτισε σε 46.63 που είναι η κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο και 9η καλύτερη όλων των εποχών. Ο Βάρχολμ ακολούθησε με 46.70 (11η επίδοση όλων των εποχών) κάνοντας τρομερή πρεμιέρα στη σεζόν παρά την ήττα του από τον Ντος Σάντος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr