Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ντέρμπι στη χάντμπολ πρεμιέρ, την ανατροπή κυνηγά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη

Published

on

Τέσσερις αναμετρήσεις για τη χάντμπολ πρεμιέρ και τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Νεξέ για το κύπελλο συνομοσπονδίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διημέρου στο χάντμπολ των ανδρών.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων στην Κροατία είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς πρέπει να ανατρέψουν το 22-25 του πρώτου αγώνα για να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «16». Η αναμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 20:00 στο Νάζιτσε και από την ομάδα του Ολυμπιακού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γρηγόρης Σανίκης, Νικόλας Λιάπης, Παναγιώτης Στούμπης και Αργύρης Παπαδόπουλος που έμειναν στον Πειραιά. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης και Μάρκος Τερλέσκι.
Στις εγχώριες αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική της χάντμπολ πρεμιέρ, διεξάγονται αρκετοί αμφίρροποι αγώνες με τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά σε κάθε περίπτωση.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Σήμερα
Νεάπολη 17:00, ΠΑΟΚ – Δράμα 1986 (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Θεοδοσάκης)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας – Φοίβος Συκεών (Πατιός-Τσιάνας, Αγγελίδης)
Αύριο
Νίκαια 14:30, Άρης Νίκαιας – Αερωπός Έδεσσας (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)
Μίκρα 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΑΣΕ Δούκα (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μεϊμαρίδης)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr