Η δεύτερη αγωνιστική του ομίλου Γκούγκα Κέρτεν στον τελικό του ATP tour στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Μάριν Τσίλιτς να σημειώνουν τις δύο νίκες.
O Τζόκοβιτς δεν αντιμετωπίσε κάποιο πρόβλημα κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίο νίκησε σε 76 λεπτά με 2-0 (6-4, 6-1) για να γίνει ο πρώτος που έκλεισε θέση στα προημιτελικά. Για τη δεύτερη θέση θα γίνει χαμός καθώς ο Μάριν Τσίλιτς νίκησε τον Τζον Ίσνερ 2-1 (6-7, 6-3, 6-4). Ο Κροάτης θα πρέπει να κερδίσει το Σέρβο Τζόκοβιτς για να τον ακολουθήσει στην τετράδα, εκτός και αν ο Ζβέρεφ επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική επί του Τζον Ίσνερ.
Αύριο για τον όμιλο Λέιτον Χιούιτ, ο Ρότζερ Φέντερερ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον Κέβιν Άντερσον για να περάσει στα ημιτελικά, ενώ στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, ο Κέι Νισικόρι που έχει κερδίσει τον Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Ντόμινικ Τιμ που έχει μέχρι στιγμής δύο ήττες.