Connect with us

TOP

Ο Φελπς έσωσε τον Χάκετ

Published

on

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γκραντ Χάκετ, ένας από τους σπουδαιότερους κολυμβητές στην ιστορία του αθλήματος, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προσωπικά προβλήματα, φτάνοντας για ακόμα μία φορά στη σύλληψη από την αστυνομία και με τον ίδιο να ζητά δημόσια βοήθεια. Τελικά ο 36χρονος βρήκε τη βοήθεια που έψαχνε.

Ο Αυστραλός Ολυμπιονίκης (3 χρυσά, 3 αργυρά, 1 χάλκινο) είχε παραδεχθεί δημόσια ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας. Αποφάσισε να φύγει από την Αυστραλία όπου είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα για να εγκατασταθεί για μερικές εβδομάδες στις ΗΠΑ. Εκεί όπου απευθύνθηκε στον πολύ καλό του φίλο Μάικλ Φελπς με τον οποίο έκανε πολλές κοινές προπονήσεις πέρσι το καλοκαίρι που ετοιμάζονταν και οι δυο για τα Ολυμπιακά τράιαλς σε ΗΠΑ και Αυστραλία.
Ο Χάκετ έμεινε δίπλα στον Φελπς και με τη βοήθεια του ίδιου, της συζύγου του Αμερικανού αλλά και της Άλισον Σμιτ με την οποία επίσης έκανε μαζί προπονήσεις, δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ. Μερικές εβδομάδες δίπλα στον Φελπς και την οικογένεια του, έκαναν πολύ καλό στον Αυστραλό που ευχαρίστησε δημόσια τον Φελπς και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην Αυστραλία για να συνεχίσει τηγ ζωή του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr