Connect with us

ΤΕΝΙΣ

«Ο Στέφανος πρέπει να βελτιώσει τη ζωή του εκτός κορτ»

Published

on

Μία μέρα έχει απομείνει για την ανεπίσημη έναρξη της σεζόν για τον Στέφανο Τσιτσιπά που θα αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι και ο Μάρκος Παγδατής είχε μία συμβουλή για τον Έλληνα τενίστα.

Ο Παγδατής διατηρεί πολύ στενή σχέση με τον Τσιτσιπά και τον γνωρίζει όσο λίγοι (εκτός οικογένειας). Ο Κύπριος, προπονητής πλέον, έχει άποψη τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για το προσωπικό. «Ο Στέφανος έχει ολοκληρωμένο παιχνίδι. Λίγα είναι τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει. Λόγω της αυτοπειθαρχίας και της αποφασιστικότητας του, μου θυμίζει το Νόβακ Τζόκοβιτς ιδίως όταν και αυτός ήταν πιο νέος. Πιστεύω ότι μαζί με τον Ντόμινικ Τιμ, είναι αυτοί που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια».
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή: «Ο Στέφανος πρέπει να τη βελτιώσει. Πρέπει να αποκτήσει περισσότερους φίλους και να είναι πιο χαλαρός. Πρέπει να έχεις ζωή και εκτός των κορτ, εκτός του τένις γιατί κάποια στιγμή μόνο αυτήν θα έχεις. Το τένις θα τελειώσει…».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr