Η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Μπακού, όπου την υποδέχτηκε το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλή τον πρόεδρο της ΕΦΟΕπΑ Μανόλη Κολυμπάδη.
Oι Έλληνες αθλητές πήγαν στις εγκαταστάσεις των αγώνων για να κάνουν τις πρώτες τους προπονήσεις κι εκεί είχαν μία ακόμα …υποδοχή. Συνάντησαν τον πρώην γενικό γραμματέα της ΕΦΟΕπΑ κι επί σειρά
ετών πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Γιώργο Σελινιωτάκη, ο οποίος εργάζεται στην οργανωτική επιτροπή του τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως υπεύθυνος θεμάτων για τον αγωνιστικό χώρο (Technical Operation Manager).
Οι διεθνείς γνωρίστηκαν και με τον πρέσβη της χώρας στο Αζερμπαϊτζάν Δημήτρη Τσούγκα, ο οποίος επισκέφτηκε το αθλητικό Χωριό για να συναντήσει τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής Μανόλη Κολυμπάδη και
αθλητές. Οι Έλληνες αθλητές θα κάνουν σήμερα δύο προπονήσεις και το ίδιο πρόγραμμα θα έχουν και την Τετάρτη. Το χωριό απέχει 45 λεπτά από το Baku Sports Hall.