Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Όλα για την ιστορική πρόκριση στην οκτάδα

Published

on

Την πρόκριση στις οκτώ ομάδες του τσάλενζ καπ στο χάντμπολ, διεκδικεί αύριο (19:30) και μεθαύριο στο Δαΐς η ομάδα του Δούκα κόντρα στην τουρκική Τάσοβα.

Η ομάδα του Δούκα θα έχει την ευκαιρία αγωνιζόμενη στην έδρα της και κόντρα σε μία άπειρη στην Ευρώπη ομάδα, να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της, την πρόκριση στα προημιτελικά. Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο προπονητής του Δούκα, Γιώργος Κρανάκης τόνισε: «Μας περιμένουν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες κόντρα σε μια ομάδα η οποία αναμένεται να παραταχθεί ενισχυμένη μιας και πριν από λίγες ημέρες πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο ακόμα παίκτες. Η αποστολή μας είναι δύσκολη καθώς αντιμετωπίζουμε και προβλήματα με τραυματισμούς παικτών όμως όπως και να έχει είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για όλη την ομάδα».
Άπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι η αντίπαλος του Δούκα, αφού μόλις η πρώτη χρονιά της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Στους «32» απέκλεισε την Ριβιέρα από την Μολδαβία με 32-29 και 33-27, αλλά και τα δύο ματς έγιναν στην Τουρκία.
Στο πρωτάθλημα της χώρας διανύει κάκιστη σεζόν, αφού είναι 11η στις 14 ομάδες με 12 πόντους, έχοντας νικήσει έξι παιχνίδια, ενώ έχει ηττηθεί σε 12 παιχνίδια.
Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού προέρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, η τελευταία μάλιστα την Κυριακή επιτεύχθηκε εκτός έδρας με 34-23 κόντρα στην Μίλι Πιγιάνκο. Στηρίζεται στους ξένους αθλητές, πέντε Ουκρανούς τρεις Σέρβους και έναν Σλοβάκο. Ανάμεσα τους είναι ο Σέρβος τερματοφύλακας Στάνκο Κλιάιτς, ο οποίος τη σεζόν 2008-2009 φόρεσε την φανέλα του Δούκα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr