Connect with us

TOP

Όριο για το ευρωπαϊκό ο Παπούλιας!

Published

on

Με εξαιρετική εμφάνιση στο μίτινγκ Σπαρκάσε Ρέγκενσμπουργκ του Μονάχου, ο μικρότερος γιος του Νότη Παπούλια, Χρήστος κατάφερε να πιάσει το όριο στα 1.500μ. για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των εφήβων στο Γκροσέτο της Ιταλίας.

Ο νεαρός πρωταθλητής έχοντας ατομικό 3:50.58 από πέρυσι στην Πάτρα και το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ για την Ιταλία στους έφηβους να είναι τα 3:49.00 (3:52.00 το αρχικό όριο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και έχει κάνει στο Όρτεγκεμ 3:51.92), έτρεξε τη διαδρομή σε 3:48.94 κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ για να δικαιώσει τον πατέρα του που τον πίστεψε και τον έστειλε με δικά του έξοδα στη Γερμανία για να αγωνιστεί.
Ο Χρήστος ήταν μάλιστα πρώτος στην κατηγορία των Κ20 σε ένα μίτινγκ που είναι αξιολογημένο από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία και που παραδοσιακά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα για την κατηγορία των εφήβων και νεανίδων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr