Connect with us

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Παγκόσμιο κύπελλο: ΧΑΛΚΙΝΟ τα αδέλφια Κορακάκη!

Published

on

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την οικογένεια Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου προσθέτοντας ακόμα ένα μετάλλιο στις αποσκευές τους!

Στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Κάιρο της Αιγύπτου, η Άννα και ο Διονύσης Κορακάκης συμμετείχαν στο μεικτό των 10μ αεροβόλου πιστολιού και προκρίθηκαν στην τελική οκτάδα. Αγωνίστηκαν στον πρώτο γκρουπ – τετράδα και έδωσαν μεγάλη μάχη με το πανίσχυρο δίδυμο της Σερβίας Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς για τη θέση στον τελικό. Οι Σέρβοι με συνολικό σκορ 50 έναντι 42,5 των αδελφών Κορακάκη πήραν την πρόκριση με το ελληνικό δίδυμο να μένει στη 2η θέση και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία και δείχνει πως το δίδυμο είναι έτοιμο να διεκδικήσει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς καθώς το μεικτό είναι στο Ολυμπιακό πρόγραμμα πλέον.
Όπως αναμενόταν το χρυσό μετάλλιο το κέρδισε η Σερβία επικρατώντας στον τελικό επί της Τουρκίας 17-9.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr