Connect with us

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Παγκόσμιο κύπελλο: Οι κληρώσεις των Γεωργιάδου-Γκουντούρα

Published

on

Με την ολοκλήρωση των ομίλων στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης που διεξάγεται στο Αλγέρι της Αλγερίας, η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα έμαθαν τις αντιπάλους τους και πλέον μπορούν να ετοιμάσουν τις στρατηγικές τους για αύριο.

Στο ταμπλό των 64, η τριταθλήτρια κόσμου, Γεωργιάδου (Νο3) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ιταλίδα, Κλαούντια Ροτίλι, το Νο90 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Γκουντούρα (Νο6) θα παίξει στο πρώτο της παιχνίδι στο παγκόσμιο κύπελλο με την Αγιάκα Μουκάε (Νο109) και αν οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως συνηθίζουν, δεν θα έχουν πρόβλημα να προκριθούν στον επόμενο γύρο.

Η Μαρίνα Παΐζη και η Κλαίρη Μπένου δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό αφού ηττήθηκαν στις 128. Συγκεκριμένα, η Παΐζη έπαιξε με την Αμερικανίδα, Ατάρα Γκρίνμπαουμ και το παιχνίδι έληξε 15-11 και η Μπένου αντιμετώπισε την Βουλγάρα Όλγα Χράμοβα, η οποία πήρε τη νίκη με 15-4.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr