Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παραιτήθηκε λόγω Χόσου

Published

on

Ένας θρύλος της ουγγρικής κολύμβησης, ο προπονήτης που ανέδειξε τη σπουδαία Κριστίνα Εγκερσέγκι, Λάζλο Κις, παραιτήθηκε από επικεφαλής της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, λόγω Χόσου.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η κόντρα της Iron Lady με την ομπονδία της χώρας της, που την οδήγησε στο δημόσιο σκίσιμο του συμβολαίου συνεργασίας αξίας 41.000 δολαρίων για την προώθηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης του 2017, οδήγησε τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία της ουγκρικής κολύμβησης σε παραίτηση.
Ο Κις, ο οποίος είναι μέλος του Hall of fame της Ουγγαρίας, έφτασε σε αυτήν την απόφαση μετά την άρνηση της Χόσου να του μιλήσει, όταν αυτός προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. «Είναι άδικη συμπεριφορά προς το προσωπό μου. Στους τελευταίους τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες, οι κολυμβητές μου επέστρεψαν με χρυσό μετάλλιο και το ίδιο επιθυμούσα να συμβεί και με την Κατίνκα στο Ρίο. Αυτό όμως δε θα συμβεί με εμένα παρόντα, καθώς καταθέτω την παραίτηση μου από την εθνική ομάδα» δήλωσε ο απογοητευμένος Κις τον οποίο προσπάθησε να μεταπείσει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τάμας Γκιάφας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr