Connect with us

PARIS 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024: Αναχωρεί το τσάρτερ της Ολυμπιακής ομάδας με… πολυκοσμία

Published

on

Αύριο, Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 10:00 αναχωρεί για την γαλλική πρωτεύουσα η Ολυμπιακή ομάδα, που θα συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη με το τσάρτερ που παρέχει χορηγός της Ελληνικής Oλυμπιακής Επιτροπής και το οποίο είναι… sold out.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

H αναχώρηση της αποστολής, όσον αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες έχει πολλές ελλείψεις. Σημαντικός αριθμός από τους 100 (τελικά) που έχουν προκριθεί βρίσκονται ήδη στη Γαλλία για προετοιμασία. Σε προπονητικό κέντρο έξω από το Παρίσι βρίσκονται αρκετά μέλη του στίβου. Στη λίμνη Εγκεμπελέτ όλη η ομάδα της κωπηλασίας ενώ στο Σατορού έχει φτάσει ή η Εθνική σκοποβολής. Ο Παναγιώτης Γκιώνης (πινγκ πογνκ) αναχώρησε σήμερα ενώ η Ελισάβετ Τελτσίδου (τζούντο) ήταν η πρώτη που πέταξε για το Παρίσι. Για τη Γαλλία από το Βελιγράδι αναχώρησε και η Εθνική ομάδα μπάσκετ.
Αύριο στο τσάρτερ θα είναι όσοι θα συμμετάσχουν στην κολύμβηση, την καλλιτεχνική και μαραθώνια κολύμβηση και την υδατοσφαίριση που είναι η… μισή Ολυμπιακή ομάδα καθώς και μέλη του στίβου με προεξέχουσα τη σημαιοφόρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Στην αποστολή της ΕΟΕ συμπεριλαμβάνονται και 14 διοικητικά μέλη που θα στελεχώσουν το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έχει συμπεριληφθεί διψήφιος αριθμός γιατρών, περισσότεροι από είκοσι φυσιοθεραπευτές, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ως βοηθός προπονητή στην Εθνική μπάσκετ, αλλά και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, επίσης ως προπονήτρια.
Η μεγαλύτερη δυσαναλογία αθλητή/τριας – συνοδών είναι στην ιππασία όπου η Ιόλη Μυτιληναίου έχει έξι συνοδούς (παράγοντες, προπονητές κτλ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr