Στον Άλιμο συγκεντρώθηκαν σήμερα τα μέλη της ελληνικής αποστολής του υγρού στίβου που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού για να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους και φυσικά παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της ομοσπονδίας.
της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας θα έχει την μεγαλύτερη εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς από τα 101 που θα έχει ολόκληρη η ελληνική αποστολή τα δικά της μέλη αριθμούν σε 45. Η κολύμβηση θα έχει 16 αθλητές, η υδατοσφαίριση δύο ομάδες 13 η κάθε μία, η καλλιτεχνική κολύμβηση δύο και η μαραθώνια κολύμβηση έναν αθλητή. Στον Άλιμο, για τη σημερινή Media Day, παρεβρήθηκαν οι αθλητές πριν αναχωρήσουν για την Πόλη του Φωτός ώστε να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προετοιμασία και τους στόχους τους.
Εκτός από τους αθλητές, στη Media Day βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης. Εκ μέρους της ΚΟΕ παρών ήταν ο πρόεδρός της Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, η Β’ Αντιπρόεδρος Ελευθερία Σαραντίδου, η Γ’ Αντιπρόεδρος Αλεξία Μαρίνη, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, και τα μέλη του δ.σ. Εύη Μωραϊτίδου, Νίκος Ξυλούρης.