Τελευταίο τεστ για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πριν αναχωρήσει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να αναδεικνύεται ισόπαλη με την Αυστραλία 15-15..
Ο προπονητής της Εθνικής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Ύστερα από ένα… εκρηκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πέτυχε επτά τέρματα, η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 9-7. Οι Αυστραλοί, ωστόσο, κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 13-11 λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Εθνική μας, με όπλο την άμυνα, είχε ένα επιμέρους 3-2 με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
Οκτάλεπτα: 2-4, 7-3, 3-6, 3-2
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης 2, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Πόρτερ, Λαμπιέ, Μακσίμοβιτς 2, Νέγκους 1, Πάουερ, Λ. Έντουαρντς, Παβιγιάρντ 3, Μέρσεπ 2, Μπάιρνς, Μπερεχούλακ 3, Πουτ, Μπ. Έντουαρντς 4, Χέτζες, Πατ.