Connect with us

PARIS 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 – ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στην 15η θέση η Δαμασιώτη

Published

on

Η Γεωργία Δαμασιώτη κατέκτησε την 15η θέση στα 200μ πεταλούδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στα ατομικά της αγωνίσματα με μεγάλη επιτυχία.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Στην πρώτη της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Γεωργία Δαμασιώτη ολοκλήρωσε στην 15η θέση στο 200άρι πεταλούδας. Η Ελληνίδα αγωνίστηκε στην δεύτερη ημιτελική σειρά σημείωσε 2:10.25, μία επίδοση που δεν ήταν αρκετή για να την φέρει στην τελική οκτάδα. Να θυμίσουμε ότι στα προκριματικά είχε σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 2:09.55. Ταχύτερη όλων ήταν Σάμερ Μάκιντος (Καναδάς) με 2:04.87 και ο τελικός έκλεισε στο 2:07.53 της Λόρα Στέφενς (Βρετανία).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr