Connect with us

TOP

Ποιοι θα κολυμπήσουν στις σκυτάλες

Published

on

Στις σκυταλοδρομίες, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση σε τελικό κάτι που θα αποτελεί μεγάλη επιτυχία αν τελικά επιτευχθεί ως στόχος.

Στα 4Χ100μ. ελεύθερο η ελληνική ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να μπει στον τελικό, ενώ την υπέρβαση θα διεκδικήσει να κάνει στα 4Χ100μ. μεικτής. Η ευχάριστη έκπληξη είναι η 4Χ200μ. ελεύθερο την οποία έχουμε να τη δούμε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2007 (Μελβούρνη). Να μην ξεχνάμε ότι η 4Χ200μ. ελεύθερο χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση, όταν το 2002 στο ευρωπαϊκό του Βερολίνου, οι Θανάσης Οικονόμου (είναι στη Βουδαπέστη ως προπονητής), Νίκος Ξυλούρης, Γιάννη Κοκκώδης και Σπύρος Γιαννιώτης κατακτούσαν το χάλκινο μετάλλιο.

Οι ομάδες των σκυταλοδρομιών στη Βουδαπέστη
4×100μ. ελεύθερο – Μελαδίνης, Κατραντζής, Χρήστου, Γκολομέεβ
4Χ200μ. ελεύθερο – Κατζαντζής, Βαζαίος, Νέγρης, Δημητρίου
4Χ100μ. μεικτή – Χρήστου (ύπτιο), Καρπουζλής (πρόσθιο), Βαζαίος (πεταλούδα), Γκολομέεβ (ελεύθερο)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr