Connect with us

ΤΖΟΥΝΤΟ

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ 2025: Φουλ για το χρυσό η σαρωτική Τελτσίδου!

Published

on

Φοβερή εμφάνιση από την Ελισάβετ Τελτσίδου στα 70 κιλά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο, με την Ελληνίδα τζουντόκα να σαρώνει όλες τις αντίπαλες της και να φτάνει στον τελικό!

Η Τελτσίδου ξεκίνησε περνώντας στο δεύτερο γύρο άνευ αγώνα για να αντειμετωπίσει στη συνέχεια τη Λιθουανή Αΐντα Βασιλιαουσκάιτε, την οποία και πέταξε εκτός. Στον 3ο γύρο κέρδισε την Ισραηλινή Μάγια Κόγκαν για να παίξει στον προημιτελικό κόντρα στηn αργυρή Ολυμπιονίκη του Παρισιού, Μίριαμ Μπούτκεραϊτ (Γερμανία) την οποία είχε κερδίσει και στο περσινό ευρωπαϊκό, αλλά στον ημιτελικό.
Στον ημιτελικό πέταξε εκτός τη δευτεραθλήτρια κόσμου Μαρί Ιβ Γκαϊέ (Γαλλία) για να εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο και στον τελικό (οι αγώνες αρχίζουν σε μία ώρα) να κληθεί να αντιμετωπίσει την Σόφι Όζμπας (Ουγγαρία) η οποία ανέβηκε κατηγορία στα κιλά φέτος και στο παλμαρέ της έχει μεταξύ άλλων και το χάλκινο μετάλλιο (63κ) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr