Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Προκριματικά ευρωπαϊκό: Στην κορυφή του γκρουπ οι γυναίκες

Published

on

Η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών διπλασίασε τις νίκες της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025, καθώς κατά τη δεύτερη μέρα των αγώνων στο Σεράγεβο επικράτησε με 3-0 της Νορβηγίας.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική εξασφάλισε την παρουσία της στην πρώτη 12άδα της διοργάνωσης, ως νικήτρια του 3ου γκρουπ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού (23/1) αγώνα με τη Φινλανδία.
Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με την ίδια τριάδα, που είχε στην πρεμιέρα με τη Μολδαβία (3-1), και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις Σκανδιναβές. Πρώτη αγωνίστηκε η Κατερίνα Τόλιου, που επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Μαρτίνε Τοφτάκερ. Στα βήματά της βάδισε αμέσως μετά η Ιωάννα Γερασιμάτου, που πήρε επίσης νίκη στα τρία σετ κόντρα στην Κριστίν Καλβάτν, για να «κλείσει» τον αγώνα η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, η οποία σε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι έκαμψε με 3-1 σετ την αντίσταση της Σουζάν Φλορ Βίλελμσεν.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα – Νορβηγία 3-0:
Κατερίνα Τόλιου – Μαρτίνε Τοφτάκερ 3-0 (11-9, 11-6, 11-4)
Ιωάννα Γερασιμάτου – Κριστίν Καλβάτν 3-0 (11-6, 11-7, 11-8)
Μαλαματένια Παπαδημητρίου – Σουζάν Φλορ Βίλελμσεν 3-1 (13-11, 11-13, 14-12, 11-5)
Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής η Μολδαβία κατέβαλε με 3-1 τη Φινλανδία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr