Στο PAOK Sports Arena ξεκινούν αύριο (19:00) οι μάχες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην ημιτελική φάση της βόλεϊ λιγκ και το ερώτημα είναι αν θα ζήσουμε σε επανάληψη το θρίλερ της σεζόν 2014-2015.
του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]
Τότε που ο ΠΑΟΚ ως πρώτος υποδέχθηκε τον 4ο Παναθηναϊκό και έχασε το πρώτο ματς, με τον Παναθηναϊκός να προηγείται με 2-1 νίκες, αλλά ο Δικέφαλος έκανε το μπρέικ στο 4ο παιχνίδι στην Κυψέλη και πήρε εύκολα την πρόκριση στο 5ο ματς.
Τώρα αναμετρώνται ο 2ος με τον 3ο της κανονικής περιόδου, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου και μέχρι πριν ένα μήνα να έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο τα δεδομένα έχουν ανατραπεί.
Οι πράσινοι πέταξαν τη 2η θέση (με την ήττα στην Κηφισιά) αγωνίζονται τις τελευταίες εβδομάδες με τον Μαρούλη να καταβάλλει συγκινητική προσπάθεια (έχει πρόβλημα στο ισχίο, ουσιαστικά δεν κάνει προπονήσεις και παίζει με ένεση), ενώ επίσης τον τελευταίο καιρό αγνοείται ο Τσίροβιτς (ο παίκτης αποκάλυψη μέχρι τον Φεβρουάριο).
Από την άλλη υπάρχει ο ΠΑΟΚ που χωρίς να έχει πείσει ιδιαίτερα βρέθηκε 2ος και απομένει να δούμε αν το ηλεκτροσόκ που αποφάσισε να κάνει η διοίκηση με την αλλαγή προπονητή θα πιάσει τόπο (καθώς οι αγώνες με τον Εθνικό στα προημιτελικά δεν ήταν και πλέον σοβαρά τεστ).