Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτος ο Μερούσης στο Μαραθώνιο

Published

on

Ο Χιώτης δρομέας Χριστόφορος Μερούσης ήταν ο θριαμβευτής του 33ου Μαραθώνιου της ΑΘήνας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 2:21:22. Μια επίδοση κοντά στο 2:19:00 που είναι το ατομικό του ρεκόρ το οποίο σημείωσε στη… γρήγορη διαδρομή της Φρανκφούρτης. Το 2:21:22 στην εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή της Αθήνας, δείχνει ότι ο Μερούσης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι σε θέση να κυνηγήσει το 2:17:00 που είναι το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Να σημειωθεί ότι από την υπερπροσπάθεια, ο Μερούσης μεταφέρθηκε στο ιατρεία του Καλλιμάρμαρου καθώς του έπεσε η πίεση.
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε τη διαδρομή ο Δημήτρης Θεοδωράκος κάνοντας 2:27:03, ενώ στην τρίτη θέση ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης με 2:27:28.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr