Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Ρεκόρ ο Καλλίας στο 5αρι

Published

on

Ο Χρήστος Καλλίας επικράτησε στο 5αρι που διεξάγεται στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας κάνοντας μάλιστα ρεκόρ διαδρομής.

Ο Έλληνας δρομέας, έγινε ο πρώτος που κατέβηκε τα 15 λεπτά από το 2006 που καθιερώθηκε ο η διαδρομή, κάνοντας 14:49. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Ιταλός Αντέμε Κούνεο με 15:08 και τρίτος ο Κώστας Νακόπουλος με 15:13, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.
Στη διαδρομή συμμετείχαν και οι Χρήστος Παπούλιας (15:22, 5ος), Ανδρέας Δημητράκης (15:43, 7ος), Θάνος Καλάκος (16:11, 8ος).
Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ελευθερία Πετρουλάκη με 17:10 (ατομικό ρεκόρ), την ακολούθησε η Ελένη Φιλάνδρα με 17:45 και στην τρίτη θέση η Ανθή Κυριακοπούλου με 18:14. Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε η Ζωή Ανδρικοπούλου με 18:31.
Συνολικά στη διαδρομή εκκίνησαν 9.658.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr