Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Ρωσικός τελικός στο Ίντιαν Γουέλς

Published

on

Η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και η Έλενα Βέσνινα θα είναι το ζευγάρι του τελικού των γυναικών στο τουρνουα Ιντιαν Γουέλς.

Η Κουζνέτσοβα κατάφερε να αφήσει εκτός το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και μεγάλο φαβορί μετά την απόσυρση της Σερένα Γουίλιαμς και τον αποκλεισμό της Αντζελίκ Κέρμπερ, Καρολίνα Πλίσκοβα. Επικρατώντας δύσκολα με 2-0 (7-6, 7-6) επί της Τσέχας, η 31χρονη Κουζνέτσοβα έφτασε σε τελικό, συνολικά για 40η φορά στην καριέρα της, ενώ είναι η τρίτη στο Ίντιαν Γουέλς έχοντας χάσει τις δύο προηγούμενες, από τη Χαντούτσοβα το 2007 και την Ιβάνοβιτς το 2008.
Η Κουζνέτσοβα που έχει κατακτήσει δύο γκραν σλαμ στην καριέρα της (αμερικάνικο όπεν 2004, Ρολάντ Γκαρός 2009) θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη συμπατριώτισα της, Έλενα Βέσνινα με την οποία γυμνάζονται μαζί και απέκλεισε τη Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς με 2-0 (6-3, 6-4). Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες για τρίτη φορά με το μεταξύ τους σκορ να είναι μέχρι στιγμής 1-1. Η Κουζνέτσοβα βρίσκεται στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξη και η Βέσνινα στο Νο15.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr