Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Σχινιάς μάστερς: Οι απονομές και οι βραβεύσεις

Published

on

Μετά από δύο συναρπαστικούς τελικούς στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης του Karavi Club πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Σχινιάς μάστερς.

Με τον ήλιο να βρίσκεται λίγο πριν την δύση του οι νικητές, οι νικήτριες και οι φιναλίστ παρέλαβαν τα έπαθλα και τα μετάλλια τους, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους με μεγάλη προσφορά στο μπιτς βόλεϊ αλλά και στους συνδιοργανωτές του τρίτου φετινού τουρνουά μάστερς. 
Την απονομή των ασημένιων μεταλλίων στις φιναλίστ Ευανθία Λάβδα, Δήμητρα Καραγκούνη έκανε ο ιδιοκτήτης του Karavi Club Μπάμπης Μανιάτης.
Τα χρυσά μετάλλια στις νικήτριες Δήμητρα Μαναβή, Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής.
Τα ασημένια μετάλλια στον Αντιόλ Κόλα και στον Βαγγέλη Σιδέρη απένειμε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού δήμου Μαραθώνα Αναστάσιος Χρυσίνας.
Τα χρυσά μετάλλια στους νικητές Σταύρο Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ

Η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητική πλακέτα στο σωματείο ΜΕΣ Μαραθώνα για την συμβολή του στην διοργάνωση. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής στην εκπρόσωπο του συλλόγου Βίκυ Χρυσάγη.
Η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ηλία Αραμπατζή για την προσφορά του στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο ιδιοκτήτης του Karavi Club Μπάμπης Μανιάτης.
Η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ρούλη Αγραπιδάκη για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας.
Η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητική πλακέτα στον δήμο Μαραθώνα για την συνδιοργάνωση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr