Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Συνεχίζουν δυνατά οι κορασίδες

Published

on

Η Εθνική ομάδα κορασίδων διπλασίασε τις νίκες της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διεξάγεται στη Μπρατισλάβα.

Η Ελληνίδες μετά τη νίκη τους επί του Μαυροβουνίου το πρωί, επιβλήθηκαν και της Βουλγαρίας με 3-0, βρίσκονται στην πρώτη θέση στο γκρουπ F της Β’ κατηγορίας και θέλουν τη νίκη και στις επόμενες δυο αναμετρήσεις του ομίλου ώστε να παραμείνουν εκεί. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος, όμως η Έλλη Φίσερ και η Ελισάβετ Τέρπου (η Αγγελίνα Δεβελέκου δεν αγωνίστηκε το απόγευμα) παρουσιάστηκαν έτοιμες από κάθε πλευρά και είχαν σταθερή απόδοση. Πήραν όλα τα ματς με 3-1 σετ και τώρα η πρωτιά στο γκρουπ θα κριθεί απέναντι στις Λιθουανία και Ιρλανδία. Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του γκρουπ η Λιθουανία κατέβαλλε με 3-0 το Μαυροβούνιο. Ρεπό είχε η Ιρλανδία.
Αντίθετα με τα κορίτσια οι νέοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση με ήττα καθώς λύγισαν με 3-2 σε μια συναρπαστική αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία για το γκρουπ G. Σε έναν αγώνα πουν κράτησε σχεδόν τρεις ώρες οι Έλληνες διεθνείς δεν απέφυγαν τις δύο ήττες από το νούμερο 32 της ευρωπαϊκής κατάταξης Under 18  Αλεξάντρ Λούσιν εξέλιξη, που περιορίζει σημαντικά τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο γκρουπ ή έστω της 2ης, που αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση-άνοδο. Στον άλλο αγώνα του γκρουπ η Ιταλία κατέβαλλε εύκολα το Κόσοβο με 3-0.
Τη δεύτερη ήττα τους γνώρισαν και οι νεάνιδες, αυτή τη φορά από την Ελβετία με 3-0 για το γκρουπ F. Η Ελένη Σοφρά κάμφθηκε στα σημεία με 3-2 σετ, η Παναγιώτα Ανδριανού έχασε στην παράταση το πολύ κρίσιμο 3ο σετ όταν το σκορ ήταν 1-1, ενώ η Γεωργία Χατζηλυγερούδη στην αρχή έχασε με γεμάτο σκορ τα δύο πρώτα σετ. Πλέον οι νεάνιδες έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να πάρουν έστω τη 2η θέση του γκρουπ και μάλλον θα συνεχίσουν χωρίς υψηλό στόχο σε ματς κατάταξης. Στην άλλη συνάντηση της απογευματινής ενότητας στο γκρουπ η Αγγλία ξεπέρασε με 3-0 τη Φινλανδία. Ρεπό είχε η Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ αγώνες για τα ελληνικά χρώματα και τα αποτελέσματα θα ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους στα γκρουπ.
10:00 Ελλάδα-Φινλανδία (νεάνιδες)
12:00 Ελλάδα-Φινλανδία (παίδες)
14:00 Ελλάδα-Ιταλία (νέοι)
14:00 Ελλάδα-Λιθουανία (κορασίδες)
16:00 Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη (νεάνιδες)
18:00 Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη (παίδες)
18:00 Ελλάδα-Ιρλανδία (κορασίδες)
20:00 Ελλάδα-Κόσοβο (νέοι)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr