Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σούπερ επιδόσεις στο Γουάκο και πρεμιέρα της Μου

Published

on

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο μίτινγκ που φέρει το όνομα του Μάικλ Τζόνσον και διεξάγεται κάθε χρόνο στο Γουάκο του Τέξας.

Στα 100μ των γυναικών, η Μπρίτανι Μπράουν έτρεξε σε 10.66 αλλά τις τα χάλασε ο άνεμος που ήταν στο +3,2. Σύμφωνα με το μαθηματικό υπολογισμό, αυτή η επίδοση με άνεμο κάτω από τα δύο μέτρα θα ήταν 10.83.

Στα 100μ εμπόδια των γυναικών, η Τονία Μάρσαλ έτρεξε σε 12.36 με τον άνεμο να είναι ελαφρά πάνω από το επιτρεπτό (+2,1).

Με χαλαρό 800αρι ξεκίνησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, Αθίνγκ Μου που κέρδισε χωρίς να πιεστεί κάνοντας 2:02.07.
Η Νταλάιλα Μουχάμαντ δοκίμασε στα 400μ απλά και με 51.50 ολοκλήρωσε δεύτερη χάνοντας από τη Βρετανίδα Νικόλ Γίαργκιν που τερμάτισε σε 51.32.
Τα 45 δευτερόλεπτα κατέβηκε ο Μπράις Ντένμον τρέχοντας σε 44.81 το 400αρι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr