Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σταθερά καλός ο Αναστασάκης, ατομικό ρεκόρ ο Φραντζεσκάκης

Published

on

Στον όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στην Κρήτη, Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης ξεχώρισαν με το… καλημέρα.

O Αναστασάκης συνεχίζει τις καλές βολές ρίχνοντας σήμερα 74.93μ. Είναι η τρίτη καλύτερη φετινή του επίδοση καθώς έχει καταγράψει ήδη δύο βολές πάνω από τα 76μ. σε Θεσσαλονίκη (76.63μ.) και Σαμορίν (76.38μ.). Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου δείχνει πως φέτος θα σταθεροποιηθεί στα 75 μέτρα και πάνω.
Καλή εμφάνιση σήμερα και από τον 19χρονο Χρήστο Φραντζεσκάκη που στον πρώτο του αγώνα για φέτος με την ανδρική σφύρα, έκανε ατομικό ρεκόρ. Είχε 68.76μ. από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πέρσι στη Λάρισα και σήμερα έριξε 68.78μ. Μικρή βελτίωση όμως είναι πολύ σημαντικό να ξεκινά κάποιος τη σεζόν με ατομικό ρεκόρ.
Ο αθλητής του Κώστα Παπαμαρκάκη είναι έτοιμος να ξεπεράσει φέτος τα 70μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr