Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σταθερή η Μόρις, στα ύψη Κέντριξ-Ντρούιν

Published

on

Μόρις και Κέντριξ αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες στα Drake Relays του Ντες Μόινς πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις ενώ καλός ήταν και ο Ντρούιν στο ύψος.

Σταθερή η Σάντι Μόρις, νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα Ντρέικ Ριλέις, αυτή τη φορά όχι στο εμπορικό κέντρο αλλά στο στάδιο. Πέρασε το 4.72μ. όπως και την Πέμπτη και στη συνέχεια επιχείρησε στο 4.86μ. δίχως όμως να έχει επιτυχία. Σταθερή και η Καναδέζα Αλίσα Νιούμαν που πέρασε το 4.65μ.
Πολύ καλός ο Σαμ Κέντριξ ο οποίος ήταν ο νικητής στο επί κοντώ που έγινε στο στάδιο, περνώντας το 5.80μ. ενώ είχε τρεις αποτυχημένες στο 5.84μ. Καλός και ο 19χρονος Κρις Νίλσεν που πέρασε το 5.60μ.
Στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2017 ανέβηκε ο Ντέρεκ Ντρούιν στο ύψος. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο επικράτησε περνώντας το 2.30μ. ενώ δεν τα κατάφερε στο 2.32μ. Τον ακολούθησε ο Καναδός Μάικ Μέισον με 2.27μ.
Στο μήκος των γυναικών, η Βρετανίδα Λορέιν Ούγκεν επικράτησε με καλύτερο άλμα στα 6.49μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr