Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Στη Βαλένθια το δίδυμο Βένιος – Καρύκας

Published

on

Στην πρώτη τους παγκόσμια διοργάνωση μπιτς βόλεϊ θα αγωνιστούν ο Κώστας Βένιος και ο Αντώνης Καρύκας, οι οποίοι βρίσκονται στη Βαλένθια για να αγωνιστούν στο τουρνουά Futures στην πόλη της Ισπανίας.

Οι βαλκανιονίκες του 2024 στην κατηγορία Κ22 θα ξεκινήσουν την πορεία τους από τα προκριματικά και στο Νο15 και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις.
Βένιος και Καρύκας βρίσκονται στην Βαλένθια και θα ριχτούν στη μάχη των αγώνων το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς (1/5, 12.40) και θα αντιμετωπίσουν τους Νορβηγούς Ρίνγκεν και Άας. 
Σε ενδεχόμενη νίκη, στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα αναμετρηθούν με το νικητή του ζευγαριού Σαλκόφσκις/Γιαούντζεκαρς (Λετονία) – Σόνεβιλ/Γκρόνεβολτ (Ολλανδία).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr