Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στην Κυπαρισσία η Εθνική γυναικών για προετοιμασία

Published

on

Στην Κυπαρισσία συνεχίζει από σήμερα την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών εν όψει της συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει 11-24 Ιουλίου στη Σιγκαπούρη.

Η Εθνική θα προπονείται στο δημοτικό κολυμβητήριο Κυπαρισσίας μέχρι τις 14 Ιουνίου ενώ την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στις διεθνείς, με ελεύθερη είσοδο στο κολυμβητήριο. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της περιλαμβάνει γυμναστήριο, και καθημερινές προπονήσεις κολυμβητήριο.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χάρης Παυλίδης έχει καλέσει 22 αθλήτριες στην προετοιμασία που είναι οι Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Σταματοπούλου (Άλιμος ΝΑΣ), Αριάδνη Παντελία Καραμπέτσου, Αλεξία Ευγενία Τζούρκα (Εθνικός Πειραιά), Μαργαρίτα Μπιτσάκου (Πανιώνιος), Ευφροσύνη Κατσιμπρή (Ντουναϊσβάρος), Ελευθερία Πλευρίτου (Φερεντσβάρος), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη, Νεφέλη Άννα Κρασσά, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Φουντωτού (ΝΟ Βουλιαγμένης), Διονυσία Κουρέτα, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Βασιλική Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά (Ολυμπιακός).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr