Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στην Παιανία η Σακοράφα μετά το ρεπορτάζ του Sportsfeed

Published

on

Το ρεπορτάζ του Sportsfeed για το κλειστό της Παιανίας κινητοποίησε τον ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρο της ομοσπονδίας του στίβου, Σοφία Σακοράφα να πραγματοποιεί επίσκεψη στο χώρο που έχει δηλωθεί να φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου 22-23 Φεβρουαρίου.

Το Sportsfeed αποκάλυψε ότι ο ΣΕΓΑΣ δήλωσε το κλειστό της Παιανίας ως εδρα του πανελλήνιου, αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί για να φιλοξενήσει αγώνες καθώς το Δεκέμβριο θα παραδοθεί ως προπονητήριο καθώς επίσης, τονίστηκε η ακαταλληλότητα του ελαστικού τάπητα.
Σήμερα η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, πήγε στην Παιανία συνοδευόμενη από τον διευθυντή αγώνων της ομοσπονδίας, Ανδρέα Γκόγκα και τον τεχνικό διευθυντή του Μαραθωνίου, Δημήτρη Χαλβατζάρα ώστε να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών. Μάλιστα με ανακοίνωση τονίστηκε ότι «οι συνεχείς οχλήσεις της διοίκησης προς κάθε εμπλεκόμενο, φαίνεται να φέρνουν αποτελέσματα, ωστόσο ακόμη υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι την επαναλειτουργία της εγκατάστασης». Ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ με το ΟΑΚΑ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr