Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στις Βρυξέλλες η μονομαχία Μπολ – Μακλάφλιν

Published

on

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η Σίντνι Μακλάφλιν Λεβρόνι θα τρέξει 400μ απλά και δε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την κόντρα με την Φέμκε Μπολ. Τα δολάρια του ντάιαμοντ λιγκ όμως ήταν αρκετά για να πείσουν την Αμερικανίδα να κοντραριστεί με την ιδιαίτερα βελτιωμένη φέτος Μπολ.

Οι Βέλγοι προχώρησαν στην ανακοίνωση ένα μήνα πριν από το μίτινγκ (8 Σεπτεμβρίου) για να ξεπουλήσουν ότι εισιτήρια έχουν απομείνει για το μίτινγκ που θα κυριαρχήσουν τα γυναικεία αγωνίσματα (10 έναντι 5 των ανδρών).
Η Φέμκε Μπολ έχει τρέξει φέρτος 51.45 που είνα η τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, ενώ η Μακλάφλιν δεν έχει μπει φέτος σε κούρσα με εμπόδια. Έχει όμως το 50.68 που είναι το παγκόσμο ρεκόρ από το περσινό παγκόσμιο στο Γιουτζίν και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (51.41) που την είχε κάνει επίσης πέρσι, στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.
Η 24χρονη Αμερικανίδα έχει επικεντρωθεί φέτος στα 400μ απλά καθώς ο Μπομπ Κέρσι (προπονητής της) έχει βάλει στο μάτι το παγκόσμιο ρεκόρ της Μαρίτα Κοχ (47.60). Με 48.74 μέχρι στιγμής και παρουσιάζοντας διαρκή βελτίωση, η Μακλάφλιν μπορεί να γίνει η τρίτη που θα κατέβει τα 48 δευτερόλεπτα (η Γιαρμίλα Κρατοτσβίλοβα έχει 47.99).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr