Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Στο Λουτράκι 5 Μαρτίου η ΓΣ του ΣΕΓΑΣ

Published

on

Για το Σάββατο 5 Μαρτίου (10πμ) στο Λουτράκι ορίστηκε η τακτική και πολυαναμενόμενη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Η πρόσκληση είναι για την Παρασκευή 4 Μαρτίου (10πμ), όμως όπως συνηθίζεται δεν θα υπάρξει απαρτία και έτσι η διεξαγωγή της θα γίνει την επομένη, Σάββατο 5 Μαρτίου στην αίθουσα του Αλεξάνδρειου συνεδριακού κέντρου του Δήμου Λουτρακίου.
Είναι η συνέλευση όπου θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση η Εκκίνηση του Κώστα Κουκοδήμου, ο οποίος ηγείται του ελπιδοφόρου κινήματος αθλητών, προπονητών, σωματείων, που φιλοδοξούν να δώσουν τέλος στην κορεσμένη, φθαρμένη και ξεπερασμένη μετά από 19 χρόνια παραμονής στην ηγεσία διοικητική ομάδα των Παναγόπουλου-Σεβαστή.
Εκεί λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν πράγματι όλα όσα λέγονται ανεπίσημα και εκ του ασφαλούς από την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων, θα γίνουν πραγματικότητα και θα γυρίσουν την πλάτη στο γερασμένο συμβούλιο της ομοσπονδίας στέλνοντάς το στην συνταξιοδότηση.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως ανακοινώθηκαν είναι
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
2. Διαγραφή Σωματείων-Μελών του ΣΕΓΑΣ
3. Τροποποίηση διατάξεων καταστατικού ΣΕΓΑΣ
4. Προϋπολογισμός 2016
5. α) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 01/01/2015 μέχρι 31/12/2015
β) Οικονομικός και ταμειακός απολογισμός εσόδων-εξόδων. Ισολογισμός-αποτελέσματα χρήσης από 01/01/2015 μέχρι 31/12/2015
γ) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση από 01/01/2015 μέχρι 31/12/2015
6. Έγκριση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού και απαλλαγή της διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr