Connect with us

TOP

Στο Μέριλαντ ο Προδανάς

Published

on

Από τα Πεδινά Κιλκίς και τον ΓΣ Μανδρών, ο Αλέξης Προδανάς θα βρεθεί σε λίγες μέρες στο κολέγιο του Μέριλαντ της Βαλτιμόρης για να κάνει πραγματικότητα το αμερικάνικο όνειρο.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο ταλαντούχος Έλληνας σφυροβόλος, ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που έγινε στο Μπίντγκοτς, θα αναχωρήσει στις 23 Αυγούστου για τις ΗΠΑ και την πόλη που έχει βγάλει τον κορυφαίο αθλητή στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Βαλτιμόρη είναι η πόλη του κολυμβητή Μάικλ Φελπς και φημιζετα για τα πανεπιστήμια της. Σε ένα από αυτά, θα σπουδάσει με υποτροφία ο Αλέξης Προδανάς ο οποίος υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Χριστόγλου κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των Αμερικανών. «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί είναι κάτι που το είχα βάλει ως στόχο από τα πρώτα βήματα μου στον αθλητισμό και θέλω να ελπίζω ότι θα μου δοθεί η δυνατότητα να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς» δήλωσε στο Sportsfeed ο νεαρός σφυροβόλος που έχει τα προσόντα και τις βάσεις για να κάνει μεγάλη καριέρα στον αθλητισμό. Ωστόσο όμως, τον ενδιαφέρει και η ακαδημαϊκή πορεία. «Ο πρώτος χρόνος στο πανεπιστήμιο θα είναι προσαρμογής και αυτό θα με βοηθήσει να επιλέξω ποιον επιστημονικό κλάδο θα ακολουθήσω. Εάν θα έπρεπε να επιλέξω κάποια κατεύθυνση από φέτος θα διάλεγα το Computer Science».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr