Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στον ημιτελικό το δίδυμο Ντούσκος-Πέτρου

Published

on

Δυνατά μπήκαν τα ελληνικά πληρώματα στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 23 που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας με την πρόκριση των Στέφανου Ντούσκου και Γιάννη Πέτρου στα ημιτελικά της δίκωπου άνευ ελαφρών βαρών.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Το ελληνικό πλήρωμα με την εκκίνηση βρέθηκε στην τρίτη θέση, άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, πέρασε τα 1500μ. στην δεύτερη θέση για να τερματίσει στην πρώτη με χρόνο 7:04.15. Ο ημιτεικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (24/7) 11:50 στις 11:50.
Στην δεύτερη ελληνική συμμετοχή της ημέρας το τετραπλό σκιφ κοριτσιών με τις Αναστασία Βόντζου, Ανέτα Κυρίδου, Κατερίνα Ζέρβα και Παρασκευή Γιάννου τερμάτισε στην τρίτη θέση στα προκριματικά του τετραπλό σκίφ κοριτσιών με χρόνο 6:45.35 και θα αγωνιστούν αύριο (23/7) στις 12:50 στη διαδικασία του ρεπεσάζ. Να θυμίσουμε ότι σε αυτή την κούρσα μόνο η πρώτη θέση οδηγούσε απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος.
Την Πέμπτη θα μπουν στην μάχη του παγκοσμίου και οι Αμαλία Τσιάβου στο σκιφ ελαφρών βαρών (11:35) και Θωμαή Εμμανουηλίδου-Παρασκευή Γιάννου διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (12:20).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr