Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Σβιτολίνα και Χάλεπ τις πρώτες νίκες του μοβ ομίλου

Published

on

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των αγώνων στον τελικό του WTA στο Σένζεν της Κίνας (Shiseido WTA finals Shenzen) με το ντεμπούτο του μοβ ομίλου και τις Σβιτολίνα και Χάλεπ να παίρνουν τους πρώτους πόντους τους.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Στις πρώτες αναμετρήσεις του μοβ ομίλου, η κάτοχος του τίτλου από το 2018, Ελίνα Σβιτολίνα, στον πρώτο της αγώνα προς την διεκδίκηση του τίτλου πήρε τη νίκη από την Καρολίνα Πλίσκοβα. Σε έναν εύκολο αγώνα για την Ουκρανή με 2-0 στα σετ (7-6 (12), 6-4) επικράτησε απέναντι της Τσέχας, που είναι το Νο2 στο ράνκινγκ, και οδεύει ολοταχώς προς τον τελικό.

Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου, η Καναδέζα Μπιάνκα Αντρέσκου αντιμετώπισε την Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ για να γνωρίσει την ήττα με 2-0. Η Ρουμάνα, Νο5 του ράνκινγκ, έχασε το πρώτο σετ με 3-6 όμως στη συνέχεια με 7-6(6) και 6-3 πήρε την πρώτη της νίκη στον τελικό του WTA.

Αύριο, οι αγώνες συνεχίζουν το απόγευμα με τον κόκκινο όμιλο όπου η δύο νικήτριες των πρώτων αναμετρήσεων, Άσλεϊ Μπάρτι και Ναόμι Οσάκα, θα κοντραριστούν για την πρωτιά στον όμιλο ενώ έπειτα οι δύο ηττημένες, Πέτρα Κβίτοβα και Μπελίντα Μπενσίς, θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος διεκδικώντας πόντους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr