Το τοτέμ του παγκόσμιου τζούντο και μια από τις ατραξιόν των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο θρύλος πλέον Τέντι Ρινέρ, αποκάλυψε ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.
O 35χρονος Γάλλος τζουντόκα με τα τρία χρυσά και δύο χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια και τους 12 παγκόσμιους τίτλους, δε θα σταματήσει μετά τους Αγώνες του Παρίσιού, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί τους προηγούμενους μήνες.
Ωστόσο, ο ύψος 2.05μ και βάρους 155 κιλών τζουντόκα, έχει επιστρέψει υγιής και κάνει επιλεγμένους αγώνες δίχως να καταπονεί το σώμα του με συνεχή ταξίδια και συμμετοχές στο παγκόσμιο σιρκουί. Με την κατάλληλη συντήρηση (θεωρείται δεδομένο πως το 2025 δε θα αγωνιστεί καθόλου) ο Ρινέρ μπορεί να φτάσει υγιής το 2028 στο Λος Άντζελες και να είναι ακόμα μεταξύ των διεκδικητών μεταλλίων.