Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

«Τα νέα παιδιά να τρέξουν πιο γρήγορα»

Published

on

Πόσο όμορφο συναίσθημα όταν ο Έλληνας πρωταθλητής σε ένα από τα αγαπημένα αγωνίσματα, ανεβάζει τη χώρα όχι μόνο στην παγκόσμια κορυφή αλλά εκφράζει και μεγαλείο πνεύματος με τις απαντήσεις του.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου
[email protected]

Ευτυχισμένος για την επισημοποίηση του παγκόσμιου ρεκόρ του δήλωσε ο Κώστα Δουβαλίδης, με ευχές για νέες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από την επόμενη γενιά αθλητών. Ο Δραμινός εμποδιστής του Μπάμπη Σδρόλα, που εδώ και μια δεκαετία κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων κλειστού στίβου στα 60μ με εμπόδια με 7.50 μίλησε για την παγκόσμια αναγνώριση μετά και από την σημερινή ανακοίνωση της IAAF, με την ελπίδα να γίνει το συντομότερο καλά και να επιστρέψει για νέα ρεκόρ στα κουλουάρ. Ξεπερνώντας ένα ακόμα εμπόδιο μετά τη θλάση στο δικέφαλο, ανυπομονεί να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση. «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για το παγκόσμιο ρεκόρ και εύχομαι να βγουν και άλλα παιδιά από την Ελλάδα και να τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα πετυχαίνοντας νέες επιτυχίες. Όσον αφορά στον χθεσινό τραυματισμό μου, θέλω να γίνω γρήγορα καλά και να επιστρέψω πιο δυνατός. Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και ένιωθα πως μπορώ να πετύχω καλή επίδοση. Υπομονή και συνεχίζουμε» ήταν τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή στο Sportsfeed.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr