O Πάμπλο Καρένο Μπούστα, είναι ο τελευταίος τενίστας που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός και έτσι έχουμε πλήρη εικόνα για το τουρνουά των ανδρών.
Ο Καρένο Μπούστα νίκησε 3-0 (6-2, 7-5, 6-2) τον Ντάνιελ Άλτεμαγιερ και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς που κέρδισε τον Κάρεν Κατσάνοφ 3-0 (6-4, 6-3, 6-3). Από αυτό το ζευγάρωμα θα προκύψει ο ημιτελικός που ενδιαφέρει τον Στέφανο Τσιτσιπά που αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ και αν κερδίσει θα βρεθεί στους «4».
Στις γυναίκες υπάρχει η εκκρεμότητα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και την Ντανιέλ Κόλινς με τη νικήτρια να τίθεται αντιμέτωπη με τη Σοφία Κένιν.
Άνδρες
Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία, Νο1) – Πάμπλο Καρένο Μπούστα (Ισπανία, Νο18) Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία, Νο12) – Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα, Νο6)
——
Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Αργεντινή, Νο14) – Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία, Νο3)
Γιανίκ Σινέρ (Ιταλία, Νο75) – Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο2)
Γυναίκες
Ίγκα Σβιάτεκ (Πολωνία, Νο54) – Μαρτίνα Τρεβισάν (Ιταλία, Νο159)
Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία, Νο5) – Νάντια Ποντορόσκα (Αργεντινή, Νο131)
——
Σοφία Κένιν (ΗΠΑ, Νο4) – Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία, Νο34) ή Ντανιέλ Κόλινς (ΗΠΑ, Νο57)
Πέτρα Κβίτοβα (Νο11, Τσεχία) – Λάουρα Σάιγκεμουντ (Γερμανία, Νο66).