Δεδομένου ότι στην κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του κυπέλλου ανδρών ίσχυαν γεωγραφικά κριτήρια (σε αντίθεση με ότι ίσχυσε στην Α1 γυναικών) ήταν δύσκολο να προκύψουν μεγάλα ντέρμπι και με εξαίρεση το ζευγάρωμα του ΑΟΠ Κηφισιάς με τον Φοίνικα Σύρου τα άλλα παιχνίδια έχουν φαβορί.
του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]
Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος ήταν αυτός που ανέδειξε την πιο ενδιαφέρουσα κόντρα καθώς η πρωτοπόρος Κηφισιά θα υποδεχθεί τον τρίτο Φοίνικα ενώ Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ηρακλής ήταν οι τυχεροί που θα βρουν στο δρόμο τους τις τρεις ομάδες της Α2 (Καλαμάτα, Κύζικος, Αιγίνιο αντίστοιχα) και η Λαμία πήρα θεωρητικά το τζόκερ καθώς θα παίξει με την μοναδική εκπρόσωπο της Β’ Εθνικής, ΔΑΣ Δραπετσώνα.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Ορεστιάδας
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου – Ηρακλής
ΠΑΟΚ – Άρης
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 – Ολυμπιακός
ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΟ Φοίνικας Σύρου
ΑΟ Καλαμάτα 80 – Παναθηναϊκός
ΔΑΣ Δραπετσώνας – ΓΣ Λαμία
ΑΠΣ Κύζικος – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ.