Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Τελικό στην Πράγα

Published

on

Το να γράψεις ότι ο Δημήτρης Τσιάμης κάνει αυτή την περίοδο την προετοιμασία του, μάλλον είναι περιττό…

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Στα 32 του χρόνια ο κορυφαίος μας τριπλουνίστας συνεχίζει για άλλη μια χρονιά έχοντας όπως πάντα υψηλούς στόχους. Το πρώτο που θέλει είναι να βρίσκεται καλά στην υγεία του ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Ο Έλληνας αθλητής γυμνάζεται καθημερινά στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Φρανσουά Ντοφέν.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, ξέρει φυσικά τις δυνατότητες του αθλητή του και δεν βλέπει τίποτα άλλο εκτός από τον τελικό του ευρωπαϊκού. «Η προετοιμασία μέχρι τώρα κυλάει χωρίς προβλήματα. Ο Δημήτρης έχει ξεκινήσει από νωρίς τις προπονήσεις, αφού πρώτος στόχος είναι ο τελικός στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πράγα».
Ν’ αναφέρουμε ότι την περασμένη Τετάρτη ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε και τα όρια για την κορυφαία διοργάνωση στον κλειστό το 2015. Στο τριπλούν ανδρών το όριο που θα κυνηγήσει ο άλτης του Ολυμπιακού είναι 16.60μ. για να βρεθεί σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού στην καριέρα του. «Θα μπούμε σε δύο ημερίδες προπονητικά πιο πολύ, με λίγη φορά για να δούμε που βρισκόμαστε και μετά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα είναι ο σημαντικός αγώνας. Από εκεί και πέρα θα αναζητήσουμε και ένα δυνατό μίτινγκ στο εξωτερικό», καταλήγει ο Φρανσουάν Ντοφέν. Η προετοιμασία θα γίνει όλη στο ΟΑΚΑ.
Ο Δημήτρης Τσιάμης έχει ατομικά ρεκόρ, που είναι και οι πανελλήνιες επιδόσεις στο τριπλούν, στον κλειστό είναι 17.12μ. και στον ανοιχτό 17.55μ

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr