Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τεστ στο Πορτουγκαλέτε πριν από τους μεσογειακούς

Published

on

Στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε στο οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο, θα πραγματοποιήσει αγωνιστικό τεστ η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών η οποία αναχωρεί για την Ισπανία την Πέμπτη.

Ο Γιώργος Μορφέσης θέλει να τεστάρει τις παίκτριες του κόντρα σε δυνατές (και σκληρές) ομάδες πριν από τους μεσογεικούς οι οποίοι και αυτοί θα αποτελέσουν αγωνιστικό τεστ. Ο μεγάλος στόχος για την Εθνική ομάδα των γυναικών, είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται τον Ιούλιο στη Βαρκελόνη. Μετά την κατάκτηση του γιουρόπα καπ, οι προσδοκίες για την ομάδα έχουν αυξηθεί και δεν αποτελεί μυστικό πως στόχος είναι μια θέση στο βάθρο, γιατί όχι και η ψηλότερη.
Το τουρνουά του Πορτουγκαλέτε διεξάγεται 22-24 Ιουνίου και εκεί η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία (του Σάκη Κεχαγιά), την Ισπανία και τη Ρωσία. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ταραγόνα για το μεσογειακό τουρνουά που είναι προγραμματισμένο 27-30 Ιουνίου.
Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τις Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Ελευθερία Πλευρίτου και Ελένη Ξενάκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr